Puur genieten…

Services en verwennerij

Zorgeloos uw vakantie vieren, dat gaat met de extra services zéker lukken.
Verwen uzelf of uw metgezel met een verrassingspakket. Ga genieten van een luxe ontbijtmand met streekproducten of barbecueën met heerlijke lekkernijen, wij halen voor u de boodschappen. Bestel indien gewenst een extra linnengoed set of maak gebruik van de extra schoonmaakservice tijdens uw verblijf. Huur een fiets of lees een boek, ontspan zoals u dat wilt. Voor uw eigen paard/pony stellen wij ons “Paard in Hotel” accommodatie beschikbaar. In overleg kunnen wij u brengen en halen naar of van een prachtig routepunt in de nabije omgeving. 

Verrassingspakket

Laat uzelf en/of uw partner/metgezel eens verwennen door gebruik te maken van een verrassingspakket t.w.v. 24,95 euro.
Het verrassingspakket staat voor u klaar bij aankomst, indien aangegeven tijdens de reservering.

Landstee ontbijt

Tijdens uw verblijf kunt u (van 8.00 uur tot 10.00 uur) gebruik maken van een luxe gevulde ontbijtmand (€17,50 per persoon).
Deze mand is gevuld met Sallandse streekproducten; vers gebakken brood; zoete verrassing; boter; zoet beleg (o.a. jam en hagelslag); kaas en vleeswaren; gekookt vers scharreleitje; sap en vers fruit.
Indien u gebruik wilt maken van deze luxe ontbijtmand, vragen wij u tenminste
één dag van te voren dit aan te geven, liefst al tijdens de reservering.

Vers brood

BBQ-service

Geen vakantie zonder barbecueën? Maak gebruik van de BBQ-service.
Volop genieten van barbecueën, dat kan….
Dankzij de BBQ-service hoeft u niet uw eigen barbecue mee te brengen of een wegwerp barbecue te kopen én hoeft u niet zelf de boodschappen
te doen. U dient wel minimaal 1 dag van te voren te reserveren.

Linnengoed service

Bij aankomst in De Landstee zijn de bedden standaard opgemaakt. In de keuken ligt een keukenlinnen set klaar, bestaande uit een handdoek, theedoek en vaatdoek.
De badkamer is voorzien van een handdoekenpakket (één set per persoon) en een badmat. Mocht u tijdens uw verblijf behoefte hebben aan schoon beddengoed of schone handdoeken, dan kunt u gebruik maken van de linnengoed service. Het extra handdoeken pakket (per persoon) en het keukenlinnen pakket hebben een vaste prijs van 5 euro per set.
Het beddengoedlinnen pakket heeft een vaste prijs van 7,50 euro per set.

Schoonmaakservice

Bij aankomst in uw vakantie verblijf, treft u het schoon aan. In de kast vindt u een stofzuiger en emmer (inclusief allesreiniger) voor de ongelukjes. Desgewenst kan er tussendoor worden schoongemaakt, hierbij kan gekozen worden voor sanitair reiniging of een gehele schoonmaak, de extra kosten zijn afhankelijk van de gewenste schoonmaak.

Extra service

Fietsverhuur, boekenservice, haal- en brengservice

Fietsverhuur
De omgeving zoveel mogelijk verkennen, dat gaat wel héél gemakkelijk op de fiets natuurlijk. U kunt uw eigen fiets meebrengen, maar wij bieden u ook de mogelijkheid voor het huren van fietsen. Met het Nationale Park Sallandse Heuvelrug in de achtertuin, kunt u zich wel voorstellen dat er tal van prachtige fietsroutes liggen te wachten om door u ontdekt te worden.
Wilt u via ons een fiets huren tijdens uw verblijf op Landleven Luttenberg? Of het nu gaat om een fiets voor volwassenen, kinderfiets of elektrische fiets… Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Boekenservice
In De Landstee vindt u een gevarieerd aanbod van boeken. Voel u vrij om geheel kosteloos een boek uit te kiezen die u aanspreekt.
Lukt het niet om het boek uit te lezen tijdens uw verblijf, maar bent u wel nieuwsgierig hoe het verhaal afloopt…
dan mag u het boek meenemen naar huis. Heeft u zelf een boek wat u achter wilt laten in het verblijf, graag.

Haal- en brengservice
In overleg brengen wij u naar een beginpunt voor een prachtige tocht in de nabije omgeving.
Heeft u een flinke tocht achter de rug en is de terugweg een behoorlijke opgave geworden, ook dan kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice €0,85 per km (met starttarief van €20,-). In overleg zijn er veel mogelijkheden.

Dwalende mensen...

Schanebroeksweg 12
8105 RJ Luttenberg
+31 (0)6 –  27 42 68 79

info@landlevenluttenberg.nl

DE LANDSTEE IN DE MEDIA

PUUR AANBEVOLEN
COCO-MAT
YUMEKO
VISIT OOST

Naar boven